ORCHESTRA SIMFONICĂ DE TINERET ANDANTE VĂ INVITĂ LA O SEARĂ DE CRĂCIUN

Joi, 22 decembrie 2022, începând cu orele 19:00, la Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște, va avea loc ultimul concert al Orchestrei Simfonice de Tineret Andante din cadrul proiectului Rondul de seară – stagiunea 2022.

De această dată, programul este dedicat sărbătorilor de iarnă și veți avea plăcerea de a asculta unele dintre cele mai frumoase colinde și cântece de Crăciun, precum Let it Snow! Let it snow! Let it snow!, All I want for Christmas is you sau Cantique de Noel și We Wish you a Merry Christmas.

La pupitrul dirijoral se va afla Emanuel Gavrilescu, tânărul dirijor târgoviștean care a fost alături de Orchestra Simfonică de Tineret Andante încă de la început, din 2013.

Acest proiect reunește cei mai buni elevi, tineri muzicieni din Târgoviște și din țară pentru o experiență artistică inedită care are ca scop atingerea unui înalt nivel de performanță în orașul Târgoviște. Orchestra Simfonică de Tineret Andante își continuă traiectoria în lumea muzicii de calitate, fiind un ansamblu educat în spirit profesionist.

Asociația SonoArt, principalul promotor al Orchestrei Simfonice de Tineret Andante, este reprezentată prin Irina Mareș, președinta asociației, Ioana-Andreea Mihai-Hrior și Ciprian-Andrei Râvnic, aceștia din urmă fiind și profesori ai Liceului de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște.

Adresăm mulțumiri Primăriei Municipiului Târgoviște, Teatrului Tony Bulandra, Cinematografului Independența, Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești, Liceului de Arte Bălașa Doamna, Operei Comice pentru Copii din București, Complexului Național Muzeal Curtea Domnească din Târgoviște, Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, părinților și elevilor implicați în proiect, și nu în ultimul rând, presei locale care a susținut întotdeauna acest proiect.