PATRU SURORI SUNT CRESCUTE DOAR DE BUNICA LOR! CÂȚIVA TÂRGOVIȘTENI CU SUFLET VOR SĂ LE CONSTRUIASCĂ O CASĂ! ORICE AJUTOR E BINEVENIT!

Un grup de târgovișteni inimoși a pornit o acțiune demnă de toată lauda, mai cu seamă că nu se află la prima inițiativă de acest fel. Patru fetițe cuminți au o bunică minunată care are grijă de ele. Ar avea nevoie, însă de ceva ajutor  pentru ca amintirile copilăriei lor să nu fie umbrite de alte neajunsuri, pe lângă cele legate de absența din viața lor, a părinților. Binefăcătorii lor vor să le construiască o căsuță nouă în care fetele să nu ducă lipsă de nimic. Povestea celor patru surori este spusă de Daniela Ciocodeică pe pagina ei de FB. 
Am reușit sa deschidem cont pe numele bunicii.
RO15RNCB0133169264900001
Ion Mirela
Anul ăsta noi construim o casă.  Practic împingem puțin de la spate destinul unor fetițe incredibil de cuminți, frumoase și studioase.
Pentru cine nu cunoaște amănunte, pot sa va povestesc: cele 4 fete sunt crescute de bunică, aceasta având și custodia lor. Tatăl și bunicul lor au plecat la Domnul. Locuiesc în comuna Produlesti, județul Dâmbovița într-o căsuță pe cât de precar construită, pe atât de curată și primitoare. Cunoscându-le, noi ne-am gândit să le oferim o mega bucurie, și anume să le construim o casă nouă sau să o renovăm pe cea în care locuiesc. Un jurist ne va spune cam cum stăm la capitolul acte iar apoi vom lua cea mai buna hotărâre.
Vă invit să punem mână de la mână și să trăim adevărata bucurie!
Pentru mine, cel puțin, va fi cel mai emoționant episod din viața mea.
Vă rog, ajutați măcar cu un SHARE!
Nu se știe cine vede și ne poate ușura munca
Eu vă mulțumesc anticipat și….să vină primăvara ca să ne apucăm de treabă, zic!”
Alături de Daniela Ciocodeică s-au implicat în acest proiect și alți târgovișteni. Poți fi și tu unul dintre cei care ajută la schimbarea destinului acestor fetițe! Donațiile pot fi oricât de mici sau oricât de generoase, ele merg direct în contul bunicii.
RO15RNCB0133169264900001
Ion Mirela
Pentru alte detalii, vă puteți adresa doamnei Daniela Ciocodeică pe pagina sa de FB sau la numărul de telefon 0720128871.
De asemenea, vă puteți adresa și inițiatorului acestei acțiuni, Bogdan Marius (Amer1knu), alături de cei doi menționați fiind alți zeci de donatori pe care se cuvine să-i felicităm pentru că avem asemenea exemple în comunitate!
Distribuie articolul pentru ca povestea celor patru surioare să ajungă la cât mai mulți!

2 COMENTARII

Comments are closed.