PIZZERIA MAESTRO, GUSTUL PERFECT – DIN ROMÂNIA LA LONDRA!

Doi târgovișteni, Denisa și Nick Tache, îi conving pe englezi că cea mai bună pizza se face nu în Italia, ci în România! Tânărul cuplu tocmai ce a deschis un nou restaurant Pizzeria Maestro în Londra, acesta fiind primul din afara țării. În România, brand-ul Maestro este binecunoscut în orașele Târgoviște, Târgu Jiu, București, Craiova, Pitești, Sibiu și Râmnicu-Vâlcea, unde există deja restaurantele de tip „Grab&go” sau delivery.

Maestro este mult mai mult decat o afacere sau un lant de pizzerii. Pentru aproape 300 de oameni, Maestro inseamna “acasa”.
Familia Maestro reprezinta sute de oameni talentati si pasionati ce isi dedica 100% din timpul lor de munca pentru a crea produsele perfecte pe care clientii nostri sa le iubeasca. Familia Maestro va saluta!

MAESTRO

NOI SUNTEM MAESTRO


Noi suntem Maestro. Cei care au indraznit sa viseze si sa creeze ceva diferit. Din pasiunea noastra pentru mancare si pentru un serviciu ireprosabil, s-a nascut un brand care este astazi indragit si gustat de mii de oameni, in fiecare zi.


Desi nimeni nu credea ca un concept de “Grab & Go” ar putea sa mearga, povestea noastra de succes a impresionat si tot mai multe locatii de acest gen se deschid in intreaga tara.
Dar MAESTRO este numai unul!