POMPIERII, PRIETENII COPIILOR

Astăzi, 19 mai a.c., curtea Detașamentului de pompieri din Târgoviște a răsunat de glasul copiilor veniți să vadă mașinile de pompieri.
Pompierii târgovișteni s-au bucurat de vizita copiilor din grupa mijlocie ”Fluturașii zglobii” de la Grădinița cu program prelungit nr. 2 din Târgoviște.
După ce au ascultat explicațiile pompierilor, copiii s-au îngrămădit în nacela autospecialei de salvare de la înălțime. La final, aceștia s-au despărțit cu greu de noi dar au spus că vor reveni să ne viziteze.
În același timp, un alt echipaj de pompieri de la Detașamentul Târgoviște a fost prezent în mijlocul copiilor de la Grădinița ”Alexandrina Simionescu Ghica” din Târgoviște, respectând astfel promisiunea făcută cu o lună în urmă, când o altă grupă de copii s-a bucurat de sfaturile pompierilor.
Copiii, curioși din fire, au adresat multe întrebări pompierilor, au insistat să probeze o parte din echipamentele acestora și au văzut și locul unde stau salvatorii în autospeciala de intervenție. Sub supravegherea unui coleg ”micii pompieri” au folosit furtunul pentru stingerea focului.
Copiii s-au bucurat de această experiență, au fost curioși și atenți la sfaturile pompierilor!

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE