PMP DÂMBOVIȚA: ROBERT TURCESCU VA CANDIDA PENTRU PREȘEDINȚIA CONSILIULUI JUDEȚEAN

Robert Turcescu este oficial candidatul Partidului Mișcarea Populară pentru fotoliul de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Astfel, Turcescu îl înlocuiește pe Florin Grigorescu, prim-vicepreședintele PMP Dâmbovița, care va candida pe lista de consilieri județeni.

Candidatul PMP și-a depus luni candidatura, însoțit de colegii de partid. Printre planurile pe care le are dacă va ajunge președinte la Consiliul Județean se numără și construirea unui spital.

„Locuitorii trebuie să înţeleagă că, odată cu venirea PMP în administraţiile locale şi mai ales în Consiliul judeţean Dâmboviţa, această problemă legată de racordarea la gaze naturale pentru gospodării este una prioritară pentru Partidul Mişcarea Populară şi reprezentanţii acestui partid (…). Ne interesează foarte mult să vorbim cu tărie despre un spital judeţean modern, să vorbim, de asemenea, despre o reţea de drumuri – multe dintre ele fiind în situaţia de a trebui să fie modernizate. (…) De asemenea, foarte important, mai ales în contextul actualei pandemii, este învăţământul. Trebuie să găsim variante fezabile şi să înţelegem să dezvoltăm un învăţământ performant în următorii ani, o combinaţie între ceea ce înseamnă învăţământul la distanţă online şi ceea ce înseamnă învăţământul faţă în faţă la clase,” a declarat Robert Turcescu.

Întreaga declarație poate fi urmărită mai jos.