PNL DÂMBOVIȚA CĂTRE PSD DÂMBOVIȚA: „NIMENI NU ESTE VĂTAF ȘI NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE!”

Având in vedere cele afirmate de către Președintele PSD Dâmbovița cu privire la “așa zisele” amenințări la care sunt supuși anumiți primari din județul nostru, il somez public pe  domnul Corneliu Ștefan, să vină cu dovezi concrete, asta însemnând fapte și persoane, cu care să probeze cele afirmate.

Astfel de acuzații nu denotă decât faptul că până acum edilii PSD, nefiind obișnuiți să răspundă în fața organelor abilitate pentru activitatea si acțiunile lor, acum se simt amenințați, se simt șantajați, se simt hărțuiți. Până acum județul Dâmbovița era moșia PSD și fiecare făcea ce considera de cuviință fără a fi tras la răspundere in niciun fel. Faptul că lucrurile se îndreaptă spre normalitate, iar fiecare instituție în parte își exercită atribuțiile și aplică litera legii, nu înseamnă amenințare. Aceasta este democrația! Avem si drepturi, dar și obligații! Nimeni nu este vătaf și nimeni nu este mai presus de lege.

Repet! Vă rog să veniți în fața oamenilor si să spuneți clar: Cine sunt cei amenințați? De ce sunt amenințați? De către cine sunt amenințați? Unde este ilegalitatea din partea organelor abilitate?

Daca într-adevăr sunt abuzuri, voi fi primul care le va condamna și care va lua măsuri. Dar nu cred că este cazul să apelați la astfel de văicăreli publice, fără a prezenta dovezi clare a unor abuzuri, doar pentru a vă consolida poziția de lider al partidului. Același lucru este valabil și pentru colegul dumneavoastră Titus Corlățean, care citind în Parlamentul României textul moțiunii simple împotriva ministrului Afacerilor Interne, m-a menționat, în același context, fără a avea un temei.

Încetați cu asemenea acuzații nefondate! Veniți cu dovezi clare, nu doar cu discursuri politicianiste, care credeți voi că vă aduc un plus de imagine și vă victimizează.

Fapte, nu vorbe!

Virgil GURAN

Președinte PNL Dâmboviț