PNL DÂMBOVIȚA: „CEI CARE AU SĂRĂCIT JUDEȚUL SUNT ȘI ASTĂZI „LA BUTOANE”!

O investiție de 320 de milioane de euro, pe care județul ar fi pierdut-o din pricina indolenței PSD, poate fi salvată datorită implicării reprezentanților PNL Dâmbovița! Demersurile întreprinse la Ministerul Fondurilor Europene s-au concretizat prin prelungirea termenului limită pentru întocmirea documentației și obținerea avizelor necesare. Am făcut, astfel, un pas uriaș pentru salvarea proiectului, care este de o importanță covârșitoare pentru județ.

Prin Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din județul Dâmbovița, 53 de localități din județ vor beneficia de investiții în rețele de apă și canalizare, în valoare de milioane de euro pentru fiecare localitate!

Am spus-o totdeauna, pentru Dâmbovița, PSD a însemnat incompetență, sărăcie, subdezvoltare!

Pierderea finanțării POIM pentru proiectul privind Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în Județul Dâmbovița ar fi catastrofală pentru județ. Echivalentul a 700 de euro pentru fiecare locuitor al județului, asta ar însemna pierderea finanțării europene, la care s-ar adăuga milioane de euro penalități și sume deja cheltuite pe consultanță și studii. Ceea ce ar conduce la falimentul Companiei de Apă, având ca efect direct sistarea alimentării cu apă în tot județul, pe termen nedefinit!

Din păcate, cei care au sărăcit județul și țara sunt și astăzi ”la butoane”, punând în pericol eforturile de modernizare și dezvoltare a României.

PNL demonstrează, din nou, hotărârea de a repara erorile din trecut care au făcut ca județul Dâmbovița să fie printre cele mai sărace din regiune. Împreună cu Guvernul României vom face totul pentru a salva investiția.

Avem nevoie de lucruri concrete în Dâmbovița. Împreună dezvoltăm România!