POLIȚIȘTII DIN ARGEȘ AU VENIT SĂ CAPTUREZE LEUL DIN DÂMBOVIȚA

Polițiștii din județul Argeș au transmis astăzi un comunicat de presă, însoțit și de imagini doveditoare prin care informează că un leu a fost găsit într-o gospodărie din comuna Picior de Munte. De altfel, despre grădina zoologică înființată de executorul judecătoresc din Picior de Munte se știe de mulți ani, însă noutatea ar fi aceea că respectivul leu apare rănit într-un videoclip cu manele, după cum anunță DIGI 24. Autoritățile fac cercetări în acestcaz pentru a se stabili dacă leul din videoclip a fost rănit și dacă leul capturat la Picior de Munte este animalul care apare în videoclip. Iată comunicatul celor de la IPJ Argeș care au acționat pe teritoriul județului Dâmbovița.

IPJ ARGEȘ

Polițiștii argeșeni au continuat activitățile investigative, în urma cărora a fost identificată o locație unde este deținută o felină, despre care există indicii rezonabile că ar fi animalul folosit într-un material filmat.

Animalul era deținut în cadrul unei menajerii de pe raza județului Dâmbovița.

La locația în cauză au fost solicitați și reprezentanți ai A.N.S.V.S.A. și Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița.

Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

Verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele s-au petrecut.