POVESTE DE CRĂCIUN SUPLIMENTARĂ LA OPERA COMICĂ PENTRU COPII

Opera Comică pentru Copii anunță suplimentarea cu a patra reprezentație a spectacolului „Poveste de Crăciun”, după epuizarea repetată a biletelor pentru toate datele programate inițial. Astfel, pe 23 decembrie, de la ora 15, publicul se poate bucura de cel mai așteptat spectacol de la finalul anului, în regia maestrului Cristian Mihăilescu.

Decembrie este o lună specială, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Parcă toți devenim copii. De aceea, ne pregătim cu mult timp înainte. Am creat câteva evenimente ce au devenit în timp tradiții: prezentarea baletului „Spărgătorul de Nuci”, atât de legat de sărbătoarea Crăciunului, pe minunata muzică a lui Ceaikovski, și spectacolul mult așteptat în fiecare an, „Poveste de Crăciun”, ajuns la a opta ediție. De fiecare dată a trebuit să suplimentăm numărul de reprezentații datorită solicitării publicului.”, a declarat managerul Operei Comice pentru Copii, soprana Felicia Filip.

Premieră online după epuizarea biletelor la sediu

Pentru că biletele pentru cele 7 reprezentații programate sunt epuizate, OCC oferă în premieră posibilitatea de a viziona transmisiunea în direct din Sala Mare a baletului „Spărgătorul de Nuci” ONLINE, pe 15 decembrie, de la ora 19, pe platforma Streamerse (streamerse.net/event/spargatorul-de-nuci). După transmisiunea live, spectacolul va fi disponibil până la finalul anului. Biletul costă 25 de lei și permite vizionarea nelimitată după achiziție.

Ultimul weekend cu filme din an

Pe 18 și 19 decembrie, OCC așteaptă spectatorii la un maraton de filme tematice – pe 18 decembrie, pelicule cu super-eroi, iar pe 19 decembrie, filme de Crăciun. Biletele au în continuare un preț promoțional, de 10 lei pentru două persoane.

Maratonul filmelor include următoarele titluri: pe 18 decembrie, ora 10:Batman vs Superman: Dawn of Justice (2016) și ora 13: „Wonder Woman” (2017); pe 19 decembrie, ora 14: „Nine Dog Christmas” (2005) și ora 15:30: „Four Christmases” (2008).

Biletele sunt disponibile pe platforma bilete.ro. Conform dispozițiilor legale în vigoare, Opera Comică pentru Copii continuă activitatea cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului în interior sau în exterior, dacă toți participanții peste 12 ani sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 sau persoane care au făcut un test RT-PCR (nu mai vechi de 72 ore) sau un test antigen rapid (nu mai vechi de 48 ore) certificat de centrele autorizate. De asemenea, este obligatorie purtarea măștii de protecție. Copiii cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani sunt exceptați de la îndeplinirea condițiilor de mai sus pentru participarea la activitățile menționate.

Atelierele și Magazinul OCC, în decembrie la Classical Christmas Market

În perioada 3-31 decembrie, Magazinul și Atelierele OCC funcționează și în cadrul Classical Christmas Market. Aflat la prima ediție, evenimentul este organizat de Opera Națională București și Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și este primul Târg de Crăciun din România care pune în valoare, în exclusivitate, muzica clasică a sărbătorilor de iarnă. „Classical Christmas Market” se desfășoară în aer liber, pe Esplanada Operei Naționale din centrul Bucureștiului (Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 70-72), în intervalul orar 10-21. Aici, publicul se poate bucura de scena specială a colindătorilor, de Atelierele Spiridușilor și de workshopuri pentru cei mici, de zboruri uimitoare cu sania VR, plimbări cu Express-ul OCC, dar și cu trăsura cu cai, de tradiționalele căsuțe cu bunătăți de sărbători și multe alte surprize, toate însoțite de multă muzică bună.

Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București.

Pentru informații de presă, vă rugăm să contactați Biroul de Presă al OCC, prin e-mail la occ.revista@gmail.com sau telefon la 0745 45 56 45.