PRIMĂRIA CORBII MARI VA DISTRIBUI GRATUIT MĂȘTI DE PROTECȚIE CETĂȚENILOR!

PRIMARUL IONUȚ BĂNICĂ, SINGUR ÎN LUPTA CU COVID -19!

Localnicii din comuna Corbii Mari vor primi măști de protecție din partea primăriei! Este singurul sprijin de care au parte cetățenii din această localitate greu încercată după apariția aici a unui adevărat focar de coronavirus adus, nu din țări străine, ci chiar din capitală de la o clinică de dializă. Doi dintre bolnavi au decedat! În încercarea de a limita răspândirea virusului, primarul a adoptat și o serie de măsuri restrictive pentru toț cetățenii și a demarat acțiuni de dezinfectare, dar și o campanie de strângere de fonduri destinate tocmai achiziționării de echipamente de protecție care să le fie date cetățenilor. Primele măști vor fi distribuite în cursul zilei de marți, după cum a precizat edilul Ionuț Bănică:

„Dragii mei, de la începutul săptămânii, vom intra și mai puternici în această luptă de uzură cu virusul COVID-19.

🔈📢Începând de marți, vom distribui gratuit măști de protecție reutilizabile tuturor persoanelor adulte din comuna Corbii Mari😷 Vom începe cu prioritate în satele în care avem cazuri de persoane confirmate pozitiv (Moara din Groapă, Grozăvești,Ungureni). Măștile au fost achiziționate de noi, din bugetul propriu al Primăriei, cu un ultim efort financiar (încă n-am primit niciun ajutor din alte părți/ avem promisiuni de la Consiliul Județean , așteptăm). Dar, în momentul de față, pentru mine nu mai există altă prioritate decât să trecem sănătoși peste acest moment!

Alături de măști, vom împărți și formulare de declarații pe propria răspundere, astfel încât în fiecare familie să existe posibilitatea ca, pentru CAUZE MAJORE ȘI JUSTIFICATE, să se poată deplasa.

De asemenea, am făcut comandă pentru încă o cantitate de dezinfectant de străzi și mâine va fi livrată / vom avea un stoc suficient pentru următoarea perioadă.

📌P.S: L-am văzut pe mai-marele PNL Dâmbovița că mă amenință cu controale, dosare… Dacă astea sunt prioritățile și vrea să mă controleze, să vină! EU SUNT AICI, în mijlocul oamenilor; n-am plecat nicio secundă. Dar îi avertizez pe toți cei care încearcă să transforme situația grea prin care trece comuna noastră în sarabandele lor politice: NU VĂ JUCAȚI CU VIEȚILE OAMENILOR DIN CORBII MARI! Nu accept învârtelile voastre politice din fotoliile de la București sau de unde-oți mai fi în timp noi ne luptăm pentru SĂNĂTATE. Doar asta contează pentru mine și rămân 100% concentrat pe acest lucru. Restul…să-ne vedem fiecare de treburile noastre și să încercăm să dăm o mână de ajutor, dacă vrem să ne facem utili. Aștept și accept orice sprijin!”