PRIMARUL CRISTIAN STAN A CERUT VERIFICĂRI LA KAUFLAND DUPĂ INSTALAREA GRILAJELOR DESPĂRȚITOARE! ULTERIOR, CULOARUL A FOST ELIBERAT!

Cunoașteți, deja, opiniile mele și premisele din dreptul cărora vorbesc despre vaccinare.
Ei bine, ca persoană vaccinată și înțelegând deplin responsabilitatea față de semeni în contextul pandemic, sunt revoltat de amplasarea unor garduri metalice în incinta supermaketurilor K, care separă intrarea pentru vaccinați și nevaccinați și creează adevărate culoare în interiorul magazinului. Asta nu are nicio legătură cu prevenția. Să-i separi pe oameni cu garduri de sârmă de 2 metri înălțime e un gest ofensator, umilitor și discriminatoriu. Asta nu e responsabilitate, e abuz!
În acest context, am dispus efectuarea unui control pentru a verifica legalitatea amplasării acelor garduri, raportat la disciplina în construcții, dar și la regulile privind securitatea la incendiu.
În urma acestor acțiuni, supermarketul a început demontarea gardurilor!
Înteleg imperativul respectării unui act normativ, dar nu poți asigura respectarea unei legi prin încălcarea alteia, fără a mai aduce în discuție modul de-a dreptul degradant în care s-a procedat! – A precizat Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.