PRIMARUL DORINEL SOARE, ASIMPTOMATIC PÂNĂ LA CAPĂT! ASTĂZI ESTE PRIMA ZI DE LUCRU DUPĂ CONCEDIUL MEDICAL IMPUS DE COVID -19!

Dorinel Soare, primarul comunei Niculești revine la lucru după o perioadă de două săptămâni în care a fost izolat la domiciliu pentru că a fost infectat cu Covid -19! Din fericire, a fost unul dintre cazurile asimptomatice.
Astăzi este ultima zi de izolare si de maine 11.09.incep activitatea.Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine cu vorba,cu gandul ori cu fapta.Ma simt bine ,am fost asimptomatic.
Tin sa va informez in legatura cu inceperea anului scolar ca impreuna cu conducerea scolii am asigurat conditiile de desfasurare a activitatii de invatamant pentru scenariul „galben”care presupune prezenta fizica a celor din invatamantul prescolar(gradinite) invatamantul primar (cls,I-IV) si cls.a VIII-a.Clasele V-VII, vor invata online.Dat fiind faptul ca reabilitarea scolii Niculesti nu s-a finalizat am identificat spatii pt.desfasurarea activitatii in Caminul cultural,pana la finalizarea lucrarii de la scoala Niculesti(cca o luna de zile).S-au asigurat materialele sanitare necesare actualei stari de lucruri.Incercam sa gasim rezolvarea(financiara) pentru procurarea tabletelor,avand in vedere eforturile financiare pe care le avem de sustinut cu finalizarea celor doua obiective:Scoala Niculesti si Gradinita cu program prelungit.
Conducerea scolii va va informa mai in detaliu despre ce urmeaza in continuare.Va rugam sa ne sprijiniti si sa ne fiti alaturi in acest nou si inedit inceput. Va multumim anticipat,si Doamne ajuta” – a precizat Dorinel Soare înainte de a reveni la primărie.