PRIMII DOI VINDECAȚI DE CORONAVIRUS DIN ORAȘUL RĂCARI REVIN AZI ACASĂ

 

După o perioadă dificilă în care zilnic s-au numărat cazurile noi de infectare cu coronavirus, orașul Răcari are acum și vești bune. Doi dintre pacienții infectați cu Covid -19 s-au vindecat și se întorc acasă cu bine. Anunțul a fost făcut de primarul Marius Caravețeanu printr-un mesaj postat pe FB.

DOI PACIENTI SE INTORC ASTĂZI ACASĂ!

Continuam distribuirea măștilor catre populatie!
Fiecare locuitor primeste mască! La domiciliu!

Vă mulțumim dumneavoastră, medicilor, asistentelor și personalului din Spitalul de Boli Infecţioase din Târgovişte şi din Spitalul Pucioasa, care vă aflaţi în această perioadă în linia întâi în lupta împotriva noului coronavirus. Profesionalismul, omenia și noblețea sufletească de care dați dovadă sunt un adevărat balsam vindecător pentru bătrânii noștri din Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice, pentru personalul din Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice, cât şi pentru persoanele din afară centrului care sunt în această perioadă grea în grija dumneavoastră.

Alături de echipa Direcției de Sănătate Publică și Instituția Prefectului, Inspectoratul Județean de Poliție, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul Județean de Jandarmi continuăm această bătălie cu acest inamic invizibil și sunt convins că finalul va fi în favoarea noastră! Le mulțumesc tuturor!

Cu multă prețuire,
Marius Caraveţeanu, primarul oraşului Răcari

Doamne ajută!”