PRIMUL CAZ DE ÎMBOLNĂVIRE CU CORONAVIRUS ÎN COMUNA ANINOASA

O asistentă medicală care lucrează la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean din Târgoviște a fost luată cu izoleta de la domiciliul său din comuna Aninoasa, seara trecută, relatează Incomod Media1 ! Deocamdată autoritățile publice locale nu au primit o confirmare oficială din partea DSP. Cetățenii din zonă ar trebui să respecte cu strictețe măsurile de distanțare socială și de limitare a răspândirii Covid -19. 

Iată mesajul postat pe FB de fostul administrator public al Primăriei Comunei Aninoasa, actualmente consilier județean, Vlăduț Niculae:

Avem nevoie de prudență, calm și rațiune!

Da, este adevărat!
Se confirmă primul caz de coronavirus în Comuna Aninoasa.

Responsabilitatea și rațiunea cetățenilor, acțiunile de voluntariat și implicarea autorităților, au amânat cât de mult posibil acest moment la care ne-am gândit cu toții, sperând totodată că nu va deveni realitate.

Căutând mai multe informații, am constatat că autoritățile publice locale încă nu au primit o informare oficială, dar am primit asigurarea că suntem pregătiți să facem față acestei situații nefericite.

Până în acest moment, din presă, știm că persoana în cauză este deja internată, starea de sănătate fiind stabilă.
În acest context voi încerca să aflu mai multe detalii de la organele abilitate, sperând și rugându-mă să nu apară noi cazuri.

Involuntar suntem cu toții implicați într-o luptă pe care avem obligații să o câștigăm, miza fiind sănătatea noastră, a tuturor.

Acum, mai mult ca oricând, instituțiile statului trebuie lăsate să-și facă datoria, iar noi cetățenii să fim responsabili, dând dovadă de multă grijă pentru sănătatea noastră și a semenilor noștri.”