PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR DEDICATE ZILEI DE 1 DECEMBRIE ÎN LOCALITATEA SNAGOV

Mihai Anghel, primarul comunei Snagov

Decembrie, Ziua Marii Uniri, în care cu toții serbăm Ziua Națională a României, reprezintă un prilej de a ne reaminti eforturile depuse de înaintașii noștri pentru întregirea neamului, pentru că ei au înțeles că doar uniți suntem mai puternici.

Chiar dacă pandemia ne-a impus anumite restricții, asta nu înseamnă că nu purtăm sărbătoarea națională în suflet, ba dimpotrivă, este un moment în care putem să ne bucurăm alături de cei apropiați, și, mai ales, să ne gândim cu speranță la ziua de mâine.
Cel mai puternic mesaj al zilei noastre naționale este unitatea în cuget și simțiri, și, la unitate vă îndemn și eu pe toți snagovenii, pentru că, doar împreună putem trece peste toate cu bine.
Pentru că ne dorim să-i cinstim cum se cuvine pe cei ce s-au jertfit pentru țară, membrii Consiliului Local Snagov împreună cu reprezentanții primăriei, vom depune coroane de flori la monumentele din localitatea noastră.
Programul oficial al zilei de 1 Decembrie este următorul:
– Monumentul din Tâncăbești – ora 9:30
– Monumentul din Ciofliceni – ora 10:00
– Troița din Ghermănești – ora 10:20
– Troița din Snagov (Biserică) – ora 10:50
Vă așteptăm pe toți cei ce doresc să ni se alăture la evenimentul comemorativ, iar pentru a respecta tradiția, începând cu ora 11:30 a zilei de 1 Decembrie, vă așteptăm la o porție de fasole cu afumătură în următoarele locații:
– Parc central Tâncăbești
– Parc Ciofliceni
– Parc Primărie
– Promenada Snagov.
Vă așteptăm cu drag și nu uitați ca fiecare să purtați la dvs. un simbol al acestei zile!
La mulți ani române!
Primar,