STAȚIA DE SORTARE A DEȘEURILOR SE MUTĂ DIN TÂRGOVIȘTE, ÎN COMUNA ȘOTÂNGA

N-aș vrea să trecem așa repede peste un subiect extrem de important pentru municipiul Târgoviște și județul Dâmbovița: schimbarea locației de amplasare a stației de sortare a deșeurilor din municipiul Târgoviște (strada Laminorului), așa cum se intenționa, în comuna Șotânga (într-o zonă unde nu afectează pe nimeni).
O spun fără nicio ezitare: este o victorie a PRO ROMÂNIA Dâmbovița și o dovadă că, atunci când stăruiești cu argumente asupra unui lucru, chiar și un partid mic poate determina decizii importante. De 2-3 luni încoace, în fiecare conferință de presă, PRO ROMÂNIA a cerut insistent schimbarea deciziei de amplasare a acestui depozit, care ar fi transformat municipiul-reședință într-o loc irespirabil. Cu zeci de hectare acoperite de gunoaie în fiecare zi, în proximitatea zonelor de locuit, Târgoviștea ar fi fost condamnată pentru mulți, mulți ani de zile.
Am cerut schimbarea deciziei atât în conferințe de presă, în mod public, cât și în discuții repetate cu președintele Corneliu Ștefan. Presiunea pe care de aici, din sediul PRO ROMÂNIA, am pus-o public asupra autorităților județene a avut urmările dorite. ALTMINTERI, NIMENI NU I-AR FI DERANJAT CU O ÎNTREBARE (uitați-vă la pseudo-partidele de opoziție, PNL și USR, absente total din acest subiect, ca, de altfel, din toate subiectele ce privesc județul Dâmbovița).
P.S: Imi pare rău de unele abordări publice pe care le-am văzut la președintele CJD pe acest subiect – deși știa că am dreptate. Am văzut cum încerca să facă ironii cu privire la tricouri și fluturași etc etc. Îi spun și acum că nu și-ar fi dorit să ne vadă pe stradă și nu și-ar fi dorit să declanșăm o campanie publică împotriva sa pe un subiect atât de se sensibil și nu și-ar fi dorit să poarte acest război (inutil, de altfel). Îl rog încă o dată să renunțe puțin la această suficiență și să înțeleagă, pentru a mia oară, că nu PRO ROMÂNIA e dușmanul său. Văd că a preluat filosofia asta moștenire de la Rovana Plumb. Treaba lui.
Noi rămânem cu satisfacția că Târgoviștea nu va deveni groapa de gunoi a județului, așa cum intenționau unii. – Adrian Țuțuianu, președinte PRO ROMÂNIA DÂMBOVIȚA.
Ar putea fi o imagine cu în aer liber