PROTEST AL SINDICATULUI VALAHIA ÎN PIAȚA TRICOLORULUI DIN TÂRGOVIȘTE

Vă facem cunoscut faptul ca pe spatiul public din fata Prefecturii Dambovita si al Consiliului Judetean Dambovita – Piata Tricolor, Sindicatul Valahia va organiza o actiune publica in data de 30 decembrie 2022, intre orele 16,00-18,00.

Obiectivul actiunii publice :

  1. Protestam pentru a atrage atentia ca prorogarea termenelor de intrare in vigoare a salariilor prevazute de Legea nr. 153/2017, discrimineaza salariatii din invatamantul preuniversitar si asistenta sociala in raport cu restul salariatilor platiti din fonduri publice.

  2. Protestam pentru lipsa de masuri la incalcarile permanente ale legii si ale drepturilor salariatilor care lucreaza in institutiile si societatile din subordinea administratiei publice locale.

La aceasta actiune vor participa cca. 200 de persoane.

Afluirea participantilor se va face dinspre strazile laterale catre Piata Tricolor.

Dispersarea participantilor se va face dinspre Piata Tricolor catre strazile laterale.

Nu se va perturba circulatia si ordinea publica. Participantii la actiune vor folosi instalatie de sonorizare, coloana sonora , se vor afisa bannere si se vor scanda lozinci.

Din partea noastră sunt împuterniciţi să asigure şi să răspundă de măsurile privind buna organizare a actiunii de protest, astfel încit acesta să se desfăşuare în condiţii paşnice, civilizate şi să nu degenereze în acte de violenţă, urmatoarele persoane :

Nicolae Dragodanescu presedinte Sindicatul Valahia tel. 0721 487 818

Gheorghe Dinca secretar general Cartel Alfa D-ta tel. 0722 29 16 87

Tanase Costel secretar general Sindicatul Valahia tel. 0726435929

Sterie Nicolae lider sindical sector DAS Targoviste

Fluture Adrian lider sindical sector Cresa Targoviste

Personalul desemnat de noi să asigure măsuri de ordine pe parcursul desfăşurării actiunilor de protest, va purta banderole albe si insemne distinctive ale Sindicatului Valahia si ale CNS Cartel ALFA .

În sprijinul bunei desfăşurări a actiunilor de protest, solicităm din partea Primăriei şi a organelor de poliţie luarea măsurilor necesare.

Presedinte Sindicatul Valahia

Nicolae Dragodanescu