PROTEST ORGANIZAT DE SINDICATUL „VALAHIA” PE DATA DE 24 SEPTEMBRIE 2021!

MINCIUNĂ ȘI MANIPULARE!
1. Sub pretextul unei ,,informări” cu privire la ,, expirarea buletinelor de analiză ” în baza cărora se acordă sporurile pentru condiții de muncă în cadrul DAS Târgoviște, salariaților li se bagă sub nas un ACT ADIȚIONAL la Contractul individual de muncă prin care se stipulează neacordare sporului de condiții de muncă .
2. Paradoxal, cei care umblă astfel cu cioara vopsită încercând sa obțină acordul de voință pe acest document, au nesimțirea să pretindă ca de fapt au făcut ,, o informare „… cu privirea nu știu ce ,, buletine expirate „.
3. Să îți permiți să faci acest lucru, de pe poziția de funcționar public, trebuie să fi incompetent până la prostie și să ai şi ,, obrazul gros „. Nu știu dacă de vină este doar fizionomia obrazului respectivului functionar sau poate doar faptul că incompetența nu se sancționează când se primește o ,,comandă politică ” !
4. Condițiile de muncă nu s-au schimbat , poate doar din ,,creionul politic ” ! Conducerea instituției avea obligația depunerii documentelor necesare expertizării locurilor de muncă pentru toate categoriile de personal, în vederea emiterii unui buletin de determinare prin expertizare , anterior expirării Buletinului nr. 72/ 23.08.2018.
5. Salariați ai DAS Târgoviște, treziți-vă!
Pe principiul că mulți văd dar puțini cunosc,
VI SE PREGĂTEȘTE FURTUL UNUI DREPT!
Nu va fi pedepsită incompetența !
Se vor încerca justificări ,, legale ” de genul ,, buletine expirate „!
Primul protest organizat de Sindicatul Valahia va avea loc în data de 24 septembrie 2021.
A precizat liderul sindical Nicolae Dragodănescu.