PSD DÂMBOVIȚA ACUZĂ LIBERALII CĂ LE RACOLEAZĂ PRIMARII DIN JUDEȚ!

COMUNICAT DE PRESĂ

Guvernul Orban și liberalii continuă campania de mituire și santaj a primarilor PSD Dâmbovița. Stăpâni peste vistieria țării, liberalii au ajuns să promită fonduri de la guvern în schimbul trecerii primarilor de la PSD la PNL.

Dacă primarii social-democrați refuză mita, aceștia sunt amenințați cu tăierea viitoarelor finanțări atât de necesare proiectelor pe care le au în desfășurare.

Șantajul acesta trebuie să înceteze!

Liberalii anunțau încă de la începutul anului că nu-i vor primi în partid pe primarii care sunt în PSD.

Când au fost liberalii serioși? Atunci sau acum când au declanșat o amplă campanie de racolare a primarilor PSD?

Acum șantajul, cumpărarea sau trădarea sunt cauze nobile?

Ludovic Orban le spunea românilor că nu acceptă în filialele PNL niciun primar PSD, dar acum îi șantajează, îi amenință și îi condiționează pentru a trece în barca liberalilor.

Prima decizie este ca președinții organizațiilor județene, acolo unde nu există, conform sondajelor de opinie, candidați care să rezulte că au șansa de a câștiga, să-și asume răspunderea candidaturii fie la primăria municipiului reședință de județ, fie la președinția consiliului județean. De asemenea, a doua decizie este ca în alegerile locale PNL să nu primească ca și candidat la funcția de primar niciun primar care este astăzi în PSD”, a precizat Ludovic Orban. (03.02.2020 https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/ludovic-orban-pnl-nu-va-sustine-la-alegerile-locale-niciun-actual-primar-psd-1254441)

Cert este că Orban și Iohannis au coborât nivelul politicii la cel mai de jos nivel de după 1989.

Declarațiile sforăitoare ale acestora legate de ,,România normală” sunt doar minciuni aruncate în goana lor după voturile românilor. Aceștia demonstrează acum că și-au mințit alegătorii și că sunt dispuși să facă orice pentru a nu pierde viitoarele alegeri.

PSD Dâmbovița