RELAXARE TOTALĂ! PRIMUL MINISTRU, LUDOVIC ORBAN FUMEAZĂ ÎN BIROUL DE LA GUVERN! REACȚIA LUI VICTOR PONTA!

Fotografia care a devenit virală și care-l arată pe Primul-Ministru Ludovic Orban consumând alcool și tutun în biroul de la Guvern alături de alți câțiva miniștri a atras și reacția fostului PRIM-MINISTRU VICTOR PONTA! Iată mesajul său postat pe pagina de FB împreună cu această fotografie:

„Porunca 1 – Sa purtati masca in locuri inchise !
Porunca a 2 a – sa pastrati distanta sociala!
Porunca a 3 a – sa nu fumati in institutii publice!
Porunca a 4 a – sa nu spui ca nu ai bani de alocatii pentru copii in timp ce tu bei un whiskey care costa cat alocatia pe sase luni
Porunca a 5 a – sa nu nu spui ca nu ai bani de pensii cand fumezi cigars care costa cat pensia pentru o luna
Porunca a 6 a – poti sa faci ce vrei tu la Guvern pentru ca acolo te-a pus Iohannis si nu poporul / deci batjocoreste-i cat vrei ca nu conteaza/ toate regulile sunt pentru “fraierii” de romani nu pentru Echipa PNL
Porunca a 7 a – sa iesi sa spui ca whiskey si cigar sunt ramase de la PSD si ei doar distrugeau “ciuma rosie”

Porunca a 8, 9, 10 a – daca ii mai votati pe acesti oameni inseamna ca va place sa fiti tratati asa!!! Chiar puteti sa votati USR sau ProRomania ( nu mai ziceti ca “nu aveti pe cine”?)

PS – am intrebat si eu fostii colaboratori de la Guvern ce faceau in acel birou si la ce se uitau ( cunosc biroul acela de la Etajul 1) – am aflat raspunsul : se uitau la televizor si ascultau pentru ca era Victor Ponta la RTV! Serios”

SURSA: https://www.facebook.com/victor.ponta/