Reprezentanții Prime Kapital împreună cu autoritățile din Dâmbovița au inaugurat miercuri Dâmbovița Mall

Miercuri, 19 August, ora 16:00, reprezentanții Prime Kapital împreună cu autoritățile locale ale județului Dâmbovița au inaugurat cel mai mare și modern mall din județ printr-o ceremonie de tăiere a panglicii, urmată de un tur privat și o conferință de presă.

Alexandru Oprea – Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, alături de Primarul municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan, Mihail Vasilescu – Partener Prime Kapital și Florin Anton – Directorul centrului comercial au inaugurat oficial Dâmbovița Mall prin ceremonia de tăiere a panglicii.  A urmat un tur privat de mall respectându-se toate măsurile de distanțare socială.

”Am inaugurat astăzi o investiție de amploare pentru județul Dambovita, în valoare de aproximativ 50 milioane de euro, care creează peste 1,000 de locuri de muncă și aduce în următorii 10 ani contribuții la bugetul local în jur de 18 milioane de euro. Dâmbovița Mall oferă un mediu modern pentru cumpărături și petrecere a timpului liber la standarde înalte de calitate și siguranță ce contribuie la creșterea confortului și a calității vieții dâmbovițenilor. Investiția reprezintă componenta privată a unui program amplu de regenerare urbană inițiat de Consiliul Județean Dâmbovița. Modul de structurare al acestui program precum și transparența procesului de selectare a investitorului pentru componenta privată a proiectului sunt modele de urmat și pentru alte administrații locale. Succesul acestei abordări este confirmat de finalizarea cu success a Dâmbovița Mall, componentă cheie a celui mai mare plan de dezvoltare urbanistică a Municipiului Târgoviște din ultimii 30 de ani. Inaugurarea de astăzi marchează finalizarea cu success a primei faze de conversie a unei zone importante din municipiu, ce până acum zăcea în uitare, într-un motor de dezvoltare durabilă a întregii comunități locale.” a declarat Mihail Vasilescu – partener Prime Kapital cu ocazia inaugurarii Dambovita Mall.

 

De asemenea, managementul Dâmbovița Mall a informat în cadrul conferinței de presă și faptul că toți vizitatorii vor beneficia de măști de protecție oferite gratuit la intrarea în centrul comercial, dar și că măsurile de prevenție împotriva COVID-19 au fost implementate cu strictețe astfel încât dâmbovițenii să se poată bucura de o experiență de cumpărături în siguranță.

 

Începând de azi, 20 august, Dâmbovița Mall își așteaptă clienții de luni până duminică în intervalul orar 10:00 – 22:00, hipermarketul Carrefour fiind deschis între orele 07:00 – 22:00. Programul cu publicul al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Dâmbovița, situat la etajul 1 al Centrului Comercial, va fi următorul: luni, marți și joi între orele 08:00 – 16:00, miercuri 08:00-18:30 și vineri între 08:00 – 14:00. Totodată, Serviciile Publice Municipale Târgoviște vor pune la dispoziția dâmbovițenilor liniile de transport în comun 28A și 28B care vor face legătura între cartierele orașului și mall-ul din Bd. Regele Ferdinand nr. 6.