REȚINUT PENTRU 24 DE ORE PENTRU DISTRUGERE ȘI CONDUCEREA UNUI VEHICUL FĂRĂ PERMIS

Cercetat de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și inducerea în eroare a organelor judiciare, reținut pentru 24 de ore

La data de 6 iunie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 33 de ani, din Bilciurești.

În urma investigațiilor efectuate a reieșit faptul că, la data de 2 iunie a.c., bănuitul ar fi condus un autoturism, pe strada Principală din comuna Dobra, fără a deține permis de conducere, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-ar fi izbit de gardul unui imobil.

Ulterior, conducătorul auto ar fi părăsit locul evenimentului și ar fi sesizat prin SNUAU 112 faptul că autoturismul i-ar fi fost sustras.

Astăzi, 7 iunie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și inducerea în eroare a organelor judiciare.

Arestat preventiv 30 de zile pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

La data de 6 iunie a.c., bărbatul de 26 de ani, din municipiul Târgoviște, cercetat de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Față de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.