#ROMÂNIA RĂSARE – PROVOCARE DIN PARTEA MAESTRULUI DANIEL JINGA

Maestrul dirijor Daniel Jinga, cunoscut publicului târgoviștean pentru concertele susținute cu Orchestra Filarmonică Muntenia, vine cu o propunere inedită pentru Ajunul Crăciunului! „Steaua sus răsare”!
Dragii mei,
Îmi e dor anul acesta de colindele de Crăciun… Vouă nu? Anul acesta nu mai vreau să primesc mesaje pe telefon gen “Fie ca nașterea Domnului să vă găsească…”. Îmi doresc altceva. Ar fi pentru mine o mare bucurie ca joi, 24 Decembrie, Ajunul Crăciunului, la orele 19 să ieși și tu la balconul casei tale sau la fereastră și să cânți colindul “Steaua sus răsare”, un colind pe care îl știm cu toții de mici copii. La fel voi face și eu la aceeași oră. Transmite acest mesaj altor 5 prieteni dragi ai tăi, pe care ai vrea să-i provoci să cânte acest colind cu noi, la ora 19.
Filmează momentul și postează-l pe Facebook. Te rog să folosești #romaniarasare, un hashtag special pentru o zi specială de 24 Decembrie în care vom fi împreună în ciuda distanțării impuse de un virus trecător. Chiar dacă fizic stăm la distanță, să ne apropiem sufletește. Să ne trimitem unii altora o îmbrățișare virtuală de Crăciun, fix în ciuda acestor opreliști. De sărbători, România răsare!
P.S. Nu vă lăsați intimidați de lipsa de voce sau de ureche muzicală. Nu e vorba de asta acum. Acum să ne gândim doar să fim împreună măcar într-un gând, măcar într-un minut de colind!