S-AU DESECRETIZAT DATELE PENTRU JUDEȚUL DÂMBOVIȚA! 28 DE BOLNAVI DE CORONAVIRUS SUNT ÎN EVIDENȚA DSP DÂMBOVIȚA!

Centrul Județean de Informare și Comunicare Publică Dâmbovița a prezentat astăzi, pentru prima dată în ultimele săptămămâni, situația privind numărul de bolnavi de coronavirus în județul Dâmbovița, explicând diferența față de statistica prezentată la nivel național prin aceea că nu toți bolnavii sunt în evidența Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița. 

Astfel, în prezent, din cei 31 de bolnavi prezentați în statistica de la nivel central, 28 sunt în evidența autorităților județene de sănătate publică. Completăm informarea aceasta cu faptul că se așteaptă rezultatele celor 79 de teste care s-au făcut în cursul zilei de ieri la Căminul de Bătrâni din orașul Răcari.

Astăzi, 16.04.2020, conform situației DSP Dâmbovița:

  • se află în izolare la domiciliu 290 de persoane

  • se află în carantină 522 persoane (au intrat 5 persoane și au ieșit 15 persoane în ultimele 24 de ore).

Din numărul total de persoane confirmate cu Covid-19 (31), la nivelul județului Dâmbovița sunt în evidența DSP Dâmbovița 28 de persoane, 12 fiind declarate vindecate.

ISU ”Basarab I” Dâmbovița continuă să execute misiuni pentru: transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru izolare/carantină, transportul persoanelor suspectate/confirmate a fi infectate cu COVID-19 la unități spitalicești, pentru spijinul DSP Dâmbovița în desfășurarea acțiunilor specifice, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și personalului care a participat la misiunile de transport.

În ultimele 24 de ore nu au mai fost înregistrate solicitări la numărul de telefon mobil pus la dispoziție, în CJCCI Dâmbovița, pentru persoane aflate în izolare/carantină sau șoferi de autocamioane transport marfă (TIR), în total fiind înregistrate 474 de apeluri în acest sens.

CENTRUL JUDEȚEAN

DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ

AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA