SĂRBĂTOARE DE SF. ILIE ÎN COMUNA GURA OCNIȚEI

Dragi prieteni consăteni,

Zilele Comunei Gura Ocniței reprezintă un prilej de a ne vedea cu toți în locuri deosebit de plăcute pentru a petrece împreună clipe de neuitat în armonie și unitate. Zilele de 19 și 20 iulie reprezintă un prilej de a ne bucura de tardițiile comunității.

Am demonstrat că împreună cu voi, Gura Ocniței are viitor și pentru acest lucru #Vă_mulțumesc tuturor cetățenilor, părinților, copiilor, profesorilor pentru implicarea pe care o aveți pentru comunitatea în care trăim.

Împreună am descoperit valoarea, bogățiile și povestea acestei comunități care an de an este reprezentată la nivel național de tinere talente menite să ridice standardul comunei noastre.

Calitatea comunității noastre este dată de noi toți, iar acest lucru se vede în faptele noastre bazate pe viziunea de la care am pornit.

Avem viziune, avem soluții, avem potențial și mai mult de cât atât, vă avem pe voi, cetățenii! Am arătat tuturor ce înseamnă Gura Ocniței și ce înseamnă #cutura#voința#munca#disciplina#solidaritatea.

Încotro ne îndreptăm? Cu siguranță, proiectele finalizate, cele în desfășurare și cele la care lucrăm ne vor ridica standarul de viață. În spatele tuturor proiectelor stau zeci de hartii, avize, documentații și colegii mei cărora le mulțumesc pentru devotamentul și profesionalismul de care dau dovadă în fiecare zi.

Cu această ocazie, #primar#viceprimar#aparatul_primăriei#Consiliul_local#Serviciul_Voluntar_pentru_Situații_de_Urgență, vă urăm și dorim să aveți parte de împlinirea dorințelor, de maximă sănătate, să trăiți în armonie și dragoste. Să dați dovadă de solidaritate și echilibru.

Cetățeni ai comunei, vă mulțumesc încă odată și mă înclin în fața voastră!

Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul, protector al comunei Gura Ocniței, să vegheze asupra noastra în mare slavă Lui Dumnezeu.

Cu dragoste și prețuire, vă urez La mulți ani binecuvântați!

Primarul comunei Gura Ocniței, Sorin Ioniță!