SCANDAL OPRIT CU FOCURI DE ARMĂ LA BĂLTENI! 7 PERSOANE AU FOST REȚINUTE ÎN URMA ÎNCĂIERĂRII!

Astăzi, 28 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Bălteni, s-ar fi produs un scandal între mai multe persoane.

Polițiștii, împreună cu luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița s-au deplasat imediat la fața locului, pe strada Cazanului, în localitatea Bălteni, pentru aplanarea unui conflict produs între mai multe persoane, în cadrul căruia au fost folosite și obiecte contondente.

În urma intervenției, au fost executate mai multe focuri de avertisment în plan vertical, fără a fi rănită nicio persoană.

De asemenea, în urma conflictului, șase persoane cu vârste cuprinse între 40 și 54 de ani au fost rănite, iar o altă persoană a fost evaluată medical la fața locului.

Conflictul a fost aplanat, iar polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Update: Pe parcursul zilei de astăzi, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, față de șapte persoane cu vârste cuprinse între 16 și 49 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Ulterior, persoanele bănuite vor fi prezentate magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cei șapte sunt cercetați în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierarea și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 28 aprilie a.c., bănuiții, în timp ce s-ar fi aflat pe strada Cazanului, în localitatea Bălteni, pe fondul unui conflict spontan, s-ar fi agresat reciproc, iar prin faptele acestora ar fi tulburat ordinea și liniștea publică

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.