ȘCOALA GIMNAZIALĂ CORESI ORGANIZEAZĂ TURUL DE CICLISM – 2022, EDIȚIA A XXI-A

        Şcoala Gimnazială ”Coresi”, Târgovişte desfășoară anual TURUL DE CICLISM, eveniment care militează pentru un stil de viață sănătos, pentru practicarea sportului și o relație responsabilă cu mediul înconjurător.

            Primăria Municipiului Târgovişte și Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița sunt parteneri şi susţinători fideli ai acestui eveniment încă de la prima ediţie.

            Evenimentul se bucură de sprijin deosebit din partea Inspectoratului Judeţean de Poliţie – Serviciul Rutier, a Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmboviţa, a Filialei de Crucea Roșie Dâmbovița, a Serviciului Județean de  Ambulanță Dâmbovița și Complexului Turistic de Natație Târgoviște .

Participanţii la Turul de ciclism, ediția a XXI-a, vor rula în ziua de 7 iunie 2022 atât în incinta Complexului Turistic de Natație Târgoviște (orele 16 -17), cât și  pe străzile oraşului, în intervalul orar 18-19. Traseul propus este: Şcoala Gimnazilă „CORESI” Târgovişte- Bdul I. C.

Brătianu– Strada Colonel Dumitru Băltărețu – Bdul Mircea cel Bătrân – Strada Calea Domnească – Strada Constantin Brâncoveanu – Bdul Unirii – Strada Colonel Dumitru Băltărețu – Bdul I. C. Brătianu – Şcoala Gimnazială „CORESI” Târgovişte.

            Invităm alături de noi cadre didactice, elevi, părinţi, bunici, membri ai comunității care împărtășesc aceeași opinie ca și noi.

            Sperăm ca acest tip de evenimente să aibă ecou în rândul cetăţenilor şi Târgoviştea să devină un oraş cu oameni activi și responsabili atât cu propria persoană, cât și cu mediul înconjurător.

            Turul de ciclism, ediția a XXI-a este un proiect cu finanțare nerambursabilă de la bugetul local al Municipiului Târgovişte, din fondurile alocate pentru activităţi nonprofit de interes local.