ȘCOALĂ ÎN VREMEA PANDEMIEI! ȘCOLILE DIN TÂRGOVIȘTE, PREGĂTITE PENTRU ELEVI!

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan a inspectat unitățile de învățământ din oraș pentru a se asigura că ele respectă toate normele stabilite pentru primirea copiilor la cursuri în perioada aceasta. Vă reamintim că doar elevii din anii terminali, respectiv clasa a VIII-a sau a XII-a pot opta pentru reluarea cursurilor ca mod de pregătire pentru examenele naționale.

„Având în vedere că ieri au debutat activitățile de pregătire în vederea susținerii examenelor naționale, în această dimineață, am vizitat câteva instituții de învățământ târgoviștene.

♦️ La toate institutiile de invatamant trecute in revista erau asigurate măsurile de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2, respectiv:

 se realiza triajul epidemiologic prin personal medical, pus la dispozitie de catre Primaria Targoviste;

–  era prestabilit circuitul către/și din sala de examen;

–  elevii si profesorii erau protejați de masca facială;

–  pupitrele erau individualizate;

–  la intrarea în sală erau prevăzute dispozitive medicale cu substanță dezinfectantă pentru mâini în număr suficient;

–  locurile erau stabilite astfel încât să existe o distanță între candidați, pe rânduri și între rânduri, de 2 m;

?Felicit deopotriva cadrele didactice si elevii pentru responsabilitatea de care dau dovada, fiind pusi in situatia de a face fata unor provocari de natura medicala fara precedent, mai ales in contextul sustinerii unor examene esentiale pentru viitorul copiilor!” –  Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște