SCRISOAREA LUI MATEI CĂTRE MOȘ CRĂCIUN -„TE ROG CA ANUL ACESTA SĂ NU NE MAI UIȚI”

     Dragă Moș Crăciun,

Eu sunt Matei și am 8 ani.

Te rog ca anul acesta să nu ne mai uiți și să treci și pe la noi.

Eu îmi doresc biscuiți și ciocolată.

Pentru mami, te rog să aduci ceva să facă mâncare, ca să nu mai plângă când crede că nu o vedem. Pentru bunica, să aduci multe portocale și să nu-l uiți pe Bobiță, cățelul nostru, și să aduci un os cum am văzut la televizor!

Mulțumesc! Cu drag, Matei!

Scrisoarea către Moș Crăciun este scrisă de un băiețel în vârstă de 8 ani. Deși îi era adresată doar Moșului, acum o vedem cu toții, ceea ce înseamnă că ni se oferă ocazia să-i oferim micile bucurii pe care le așteaptă. Viața lui Matei nu este una ușoară, dar având alături o mămică iubitoare și un cățeluș precum Bobiță, are toate șansele să fie un copil fericit. Ar mai avea nevoie de câteva lucruri despre care poate să vă ofere detalii Nicoleta Ioniță și Asociația GIVE&HELP, binefăcătorii care și-au propus ca, de anul acesta, Matei să aibă un Crăciun Fericit. 

Există și posibilitatea unei donații cu mențiunea pentru Matei! Precizăm că el este doar unul dintre copilașii de care se ocupă ASOCIAȚIA GIVE&HELP!
Noi te rugam sa dăruiești dulciuri și o jucărie pentru copiii uitați an de an, nu de către Moșul Bun, el nu uită pe nimeni….uitați de oameni.
Pune-le într-o cutie și trimite-le la noi până pe 15 decembrie. ( strada Zorilor nr. 20, Târgoviște, Dâmbovița)
Donează un bănuț si cumparam noi!
↘️Cu cardul, în siguranță si fără comision aici:
↘️Prin transfer bancar în conturile:
RO49BRDE160SV38124331600 ( LEI)
RO53BRDE160SV48417891600 ( EURO)
Asociatia Give Help
Revolut 0735057386