SE CAUTĂ MEDICI LA SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ TÂRGOVIȘTE! SUNT 21 DE POSTURI SCOASE LA CONCURS ÎN ACEST MOMENT!

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița anunță faptul că sunt 21 de posturi de medic scoase la concurs la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște.
 Am scos la concurs 21 de posturi de medici specialiști!
 Vreau ca, în fiecare secție a Spitalului de Urgență Târgoviște, dar și în punctele de lucru ale acestuia din județ, să avem medici bine pregătiți, într-un număr suficient de mare, astfel încât să putem răspunde tuturor nevoilor dâmbovițenilor.
 Îi aștept în echipa noastră pe cei care vor să se implice în proiectul „Sănătate pentru Dâmboviţa”!
 Pentru ca viitori noștri colegi să-și poată face treaba așa cum trebuie, le pregătim spații moderne, dar și dotările necesare. Cât de curând, vom trece la implementarea următoarelor proiecte:
 Construire Ambulatoriu de Specialitate în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Proiectul are o valoare de peste 18.000.000 de lei.
 Extinderea, modernizarea și reabilitarea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean! Valoarea totală a proiectului se ridică la peste 8.100.000 lei.
 Extinderea Secției de Cardiologie a Spitalului Județean, precum și achiziționarea unui angiograf. Suma estimată pentru implementarea proiectului este de 2.000.000 de euro.
 Sunt convins că vom aduce în Dâmbovița medici foarte buni. S-a văzut, încă de anul trecut, că putem asigura condiții în care se poate profesa la standarde cât mai bune: 10 medici specialiști, 1 medic primar și 1 farmacist s-au alăturat, în 2021, cadrelor medicale din cel mai important spital dâmbovițean. – a precizat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.