SE LUCREAZĂ ȘI NOAPTEA! CONDUCEREA CJD, VIZITĂ DE LUCRU ÎN COMUNA DOBRA!

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Corneliu Ștefan, și vicepreședintele Luciana Cristea, au continuat astăzi, 17 noiembrie 2020, seria vizitelor de lucru în Comuna Dobra, pentru a vedea stadiul lucrărilor la DJ 711 Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca, km 16+000 – km 35+350, prevăzute în lotul III al celui mai mare proiect de infrastructură rutieră derulat de Consiliul Județean Dâmbovița din fonduri europene.

Lotul III are lungimea de 19,350 km, valoarea totală contractului de lucrări fiind de 41.662.323,97 lei.

Ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare și modernizare a rețelei de drumuri din acest lot a fost dat la sfârșitul lunii august a anului în curs, iar, până în prezent, stadiul fizic de realizare a investiției este de aproximativ 17%.

Lotul III face parte din Proiectul „Dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B pe traseul limită Județ Prahova – Moreni – Gura Ocniței – Răzvad – Ulmi – Târgoviște – Comișani – Bucșani – Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca – Cornești – Butimanu – Niculești – limită Județ Ilfov”, în valoare totală de 212.845.189,34 lei.

Până în prezent, s-au executat 5 podețe de tip P2, pe sectorul Băleni -Dobra, 2 podețe tip DN 500 mm, în zona de intravilan a comunei, și tot în această zonă au fost amenjate trotuare de-a lungul unei lungimi de drum de 3 km.

Reamintim faptul că investiția, finanțată din fonduri europene, presupune modernizarea traseului interjudețean (format din 4 drumuri) pe o lungime de 62,2 km.

La această vizită de lucru au participat și membrii echipei de implementare a proiectului.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița