SENATORUL ADRIAN ȚUȚUIANU FACE DEMERSURI LA MINISTERUL ECONOMIEI PENTRU SALVAREA COS TÂRGOVIȘTE! INVITĂ TOȚI PARLAMENTARII SĂ FACĂ FRONT COMUN!

Dincolo de lupte sterile în comunicate de presă, ceva concret:

? Am avut astăzi, la inițiativa mea, o discuție cu reprezentanți ai unui sindicat din cadrul COS Târgoviște (delegație condusă de dl Nicolae Dragodănescu) și cu salariați ai Combinatului, care m-au contactat, îngrijorați de situația prin care trec și de perspectiva pierderii locurilor de muncă.

Am analizat stadiul derulării procedurii de insolvență, consecințele și scenariile posibile generate de soluționarea contestației privind planul de reorganizare al debitorului COS Tâgoviște propus de creditorul Alphard Financial Corp. De asemenea, am discutat posibilele soluții de salvare a acestui combinat, în contextul legislației în vigoare.

 Am convenit să fac demersurile necesare la nivel de Guvern – Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri și sper ca toți parlamentarii de Dâmbovița, indiferent de partid, să se alăture acestor demersuri.” – a precizat sen. Adrian Țuțuianu, președinte PRO ROMÂNIA DÂMBOVIȚA