SENATORUL ADRIAN ȚUȚUIANU, REACȚIE DUPĂ MOȚIUNEA DE CENZURĂ

„Câteva lucruri despre ce s-a întâmplat astăzi:

? TOȚI parlamentarii PRO România am fost prezenți în plen. Niciun absent, nicio scuză penibilă, niciun motiv inventat.

? PSD sau, ca să fiu exact, conducerea actuală a PSD a jucat jenant acest moment. Spuneți-i cum vrei: #blat, aroganță, minciună. Dar nimeni nu și-a păcălit membrii de partid așa cum a făcut-o acum dl Ciolacu (sau cei din jurul său). Înainte de Congres, se lăudau cu 10 guri că au peste 250 de voturi! Astăzi, au eșuat lamentabil. LA-MEN-TA-BIL. Și, #ghinion, n-au nici pe cine da vina.

? PSD și-a dat palme singur astăzi și a devenit, în mod deplin, partidul breloc al președintelui Iohannis. Au votat Guvernul Orban, au votat starea de urgență, prelungirea stării de urgență, starea de alertă, prelungirea stării de alertă. PSD e #complice la dezastrul uriaș prin care trece și va trece România. #Stânga Românească nu poate fi reprezentată de acești oameni.

? Sunt mândru de #ProRomânia. Am stat în picioare în toate aceste luni și am rămas consecvenți până la capăt. Poate oamenii de Stânga vor vedea cine a rezistat și cine a cedat, cine a făcut Opoziție cu adevărat și cine s-a prefăcut.

?P.S: Îi aștept pe cei din PSD Dâmbovița să iasă în față dâmbovițenilor și să le explice de ce nu le vor crește pensiile cu 40%, de ce nu se dublează alocațiile. Până acum, dădeau vina pe Guvernul PNL. De azi încolo, cum vor mai scoate ochii în lume de rușine?

?P.S.2: Erau unii din PSD care tot dădeau ca sigură absența noastră la moțiune acum vreo 2 săptămâni. Vorbeau fără rușine despre mine, despre Victor Ponta. Să aștept scuze sau să mă resemnez cu nesimțirea lor?!” –a precizat pe contul său de FB senatorul Adrian Țuțuianu, președintele PRO ROMÂNIA DÂMBOVIȚA.