SERBAREA CLASS PARK ZIUA RECOLTEI, EDIȚIA 2023

Ziua Recoltei Festival stradal din Class Park Residence este un eveniment unic pentru comunitatea de locatari, prieteni și invitați ce promovează tradiția și familia. În plus, locatarii care au cumpărat un apartament nou în complexul Class Park se integrează în comunitate. Ziua Recoltei este o sărbătoare specială a tradiției și familiei, unde au avut loc multe jocuri, concursuri, dansuri cu formații locale și mâncare tradițională. Este momentul când comunitatea se distrează și celebrează împreună. Evenimentul a cuprins activități pentru toată familia, de la relaxarea la o cafea Just Blvck Cofee, la activități sportive de dansuri și judo la SPORT Center, ateliere de lego și Robotică in cadrul Kitty After School. Cel mai inedit a fost plimbatul cu trăsurica, căluții și căprițele de la Potcoava Hide Away Runcu. Trambuline, tobogane, pictat dovleci au fost pe Str. Madrid din Class Park ce a fost special închisă în cadrul Festivalului Stradal.

Evenimentul a cuprins inaugurarea Strip Mall Class Park și centrul de sport „Sport Center”, un loc dedicat judo, autoapărare și dansuri, unde copii și adulții pot dezvolta abilități și relații puternice. Aici, educația și distracția se întâlnesc.

Complexul este destinat familiilor si celor care apreciază o investiție într-un loc al siguranței, al familiei și al locurilor de recreere pentru toate vârstele fie ca e vorba de parcuri sau relaxare la o cafea.

La Class Park, viața noastră se bazează pe calitate, tradiție și un sentiment de apartenență autentic. Aici suntem acasă și suntem o mare familie.

Alăturați-vă comunității noastre. Mai multe detalii pe site-ul www.classpark.ro sau la numărul de telefon 0759.220.220. Zâmbești mai mult ACASĂ!