SMURD DÂMBOVIȚA, 177 DE CAZURI MEDICALE ÎN DOAR O SĂPTĂMÂNĂ

BULETIN INFORMATIV

Acţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale ISU “Basarab I” Dâmboviţa în perioada 01 – 06 iunie 2020

În perioada 01 – 07 iunie 2020, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 28 evenimente: 6 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti etc.), 9 acţiuni pentru asigurare zonă, 11 acţiuni pentru asistenţă persoane şi 2 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (deblocare ușă și îndepărtare elemente de construcție). Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 177 cazuri medicale.

În această perioadă, personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat 3 controale pe linia situațiilor de urgență, din care: două la unități de învățământ și unul la o unitate din domeniul silvic. S-au aplicat 3 sancțiuni contravenționale principale constând în 3 avertismente.

În această perioadă, ISU ”Basarab I” Dâmbovița a executat misiuni pentru: transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru izolare/carantină, transportul persoanelor suspectate/confirmate a fi infectate cu COVID-19 la unități spitalicești, pentru spijinul DSP Dâmbovița în desfășurarea acțiunilor specifice, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și personalui care a participat la misiunile de transport.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE