ȘOFER TURMENTAT DEPISTAT DE POLIȚIȘTI ÎN TRAFIC. UN ALTUL CONDUCEA CU PERMISUL SUSPENDAT

Cercetat de polițiști pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului

La data de 18 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați de un bărbat, de 34 de ani, din Crețulești, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe drumul național 7.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Titu, ar fi condus un autoturism, pe DN 7, în direcția Titu către Găești, moment în care ar fi intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus de un bărbat de 34 de ani.

În urma testării cu aparatul etilotest a celor doi conducători auto, unul dintre aceștia, respectiv bărbatul de 47 de ani, a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe.

Surprins la volanul unui autoturism, deși avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce

La data de 18 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul național 71, în localitatea Doicești, un autoturism condus de un bărbat de 68 de ani, din București.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Informează IPJ Dâmbovița.