SORIN ION, CANDIDATUL PNL DÂMBOVIȚA LA CONDUCEREA CONSILIULUI JUDEȚEAN, ȘI-A DEPUS LUNI CANDIDATURA

Sorin Ion este oficial candidatul PNL Dâmbovița la președinția Consiliului Județean. Acesta și-a depus luni dimineață candidatura pentru cea mai înaltă funcție din județ. La conferința de presă a participat întreaga echipă de candidați pentru posturile de consilieri județeni, dar și președintele organizației județene, Virgil Guran. De menționat că acesta nu se regăsește pe nicio listă de candidați pentru alegerile din 27 septembrie.

Sorin Ion, actualul inspector școlar general al IȘD Dâmbovița, pornește în bătălia electorală pentru județ cu motto-ul ”Un capitol nou pentru Dâmbovița!”. Iată declarația acestuia:

”Vin în fața dumneavoastră cu o echipă care, spun eu, nici măcar nu are nevoie de prezentare. Prin urmare n-o să vă citesc nominal cei 43 de componenți ai listei noastre, pentru că pe marea majoritate dintre ei, îi cunoașteți. Echipa noastră este o îmbinare între entuziasmul tinereții și experiență. Este o îmbinare între toate categoriile importante socio-profesionale. Avem în echipă ingineri, medici, economiști, juriști, profesori, pentru că cea mai importantă în aceste situații este echipa. Consider că nominalizarea mea ca și candidatla funcția de președinte al Consiliului Județean s-a bazat, în primul rând, pe capacitatea mea de a coordona echipe. Atât în funcția pe care am ocupat-o și pe care o ocup, cât și în numeroasele proiecte europene pe care le-am derulat, am arătat că sunt un om al echilibrului, un om al calmului, un om al comunicării, ceea ce intenționez să fac și în funcția de președinte al Consiliului Județean. Toată echipa din spatele meu este unită de un singur scop: acela de a face bine județului!

Mai jos puteți vedea care sunt primii 20 de consilieri care apar pe lista PNL pentru Consiliul Județean:
1. Ion Sorin
2. Grozavu Gabriel
3. Plăiașu Gabriel
4. Mocanu Adrian
5. Marcu Bogdan
6. Slavilă Catalin
7. Drugă Mihail
8. Tudora Cosmin
9. Sima Cristina
10. Paraschiv Dragoș
11. Vârjoghe Maria
12. Buta Teodor
13. Tănase Silviu
14. Popa Tiberiu
15. Ioniță Gheorghe
16. Popescu Jean
17. Cigăran Gheorghe
18. Bâte Teodor
19. Popa Ionuț
20. Budoiu Adrian