SPECTACOL AVIATIC CU ELICOPTERE ȘI PARAȘUTIȘTI LA INAUGURAREA MUZEULUI VETERANILOR

Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități „Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” în colaborare cu Primăria Aninoasa, Primăria Târgoviște și Muzeul National al Aviației organizează sâmbătă, 24 iulie 2021, inaugurarea Muzeului Veteranilor, de la viitorul Centru de Recuperare și Refacere pentru Veterani, de lângă Mănăstirea Dealu.
Copiii care vor participa la eveniment se vor bucura de spectacol aviatic cu elicoptere și parașutiști, concurs de airsoft, vizionare de arme, uniforme, tehnică militară și fotografii surprinse de veterani pe perioada exercitării misiunilor în teatrele de operații.
Printre surprizele pregătite pentru inaugurarea Muzeului Veteranilor se află și Marșul Veteranilor.
Sâmbătă, 24 iulie, începând cu ora 8, din Piața Constituției, Clubul Militarilor Motocicliști ,,Green Knights România 1″ și alți militari veterani, atât din MApN cât și din M.A.I, de la alte cluburi moto, vor pleca într-un marș dedicat veteranilor teatrelor de operații și se vor alătura evenimentelor prilejuite de inaugurarea Muzeului Veteranilor. Ei vor fi însoțiți de Poliția Militară, care le va asigura parcurgerea traseului București – Târgoviște – Comuna Aninoasa în siguranță.
Evenimentul va fi unul pe măsura așteptărilor, cu multe, multe surprize pentru cei mici.
Vă așteptăm în număr cât mai mare! Împreună, alături de veterani!