SPECTACOL CARITABIL DEDICAT FAMILIEI ȘONTEA. DANIELA ROTARI BALLET DANCE STUDIO, 10 ANI DE ACTIVITATE!

Profesor coregraf Daniela Rotari, cea care a adus în Târgoviște primele lecții de balet clasic pentru copii în urmă cu un deceniu, a marcat împlinirea a zece ani de activitate printr-un spectacol caritabil, dedicat unei familii din Târgoviște. Este vorba despre o familie nevoită să suporte costurile foarte mari ale unui tratament medical în străinătate, după ce Ionuț Șontea, tatăl a trei copii, a fost diagnosticat cu o formă de cancer la vârsta de numai 41 de ani.

Pentru această cauză nobilă au urcat pe scenă, alături de elevele BALLET DANCE STUDIO, copii care studiază instrumente muzicale în cadrul Liceului de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște, și copii care iau lecții de teatru sub îndrumarea regizoarei Taisia Orjehovschi. Fiecare moment de dans a fost realizat de câte un copil care studiază un anumit instrument muzical și o elevă de la balet. În cadrul spectacolului s-a reușit cu participarea celor prezenți și cu implicarea organizatoarei, Daniela Rotari, donarea unei sume de bani către familia Șontea. Manifestarea a fost găzduită de amfiteatrul Liceului de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște. Profesor coregraf Daniela Rotari activează și în cadrul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița unde a fondat în acest an Clasa de Balet.

În continuare, familia Șontea are nevoie de sprijin, iar donațiile se pot face în conturile: EURO-RO82RNCB0128045317020003 LEI-RO11 RZBR 0000 0600 2225 8688, deschis la Raiffeisen Bank, Târgoviște pe numele Florentina Șontea. Mai multe relații se pot obține la numărul de telefon: 0720 158 284 !