SPECTACOL FOLCLORIC LA CENTRUL CULTURAL BRANIȘTEA, DUMINICĂ, 6 AUGUST! INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Locuitorii comunei Braniștea și nu numai sunt invitați duminică, 6 august, la un spectacol folcloric cu invitați de excepție. Evenimentul va avea loc la Centrul Cultural Braniștea, iar intrarea este liberă:
Duminică, 06.08.2023 ora 17.00, vă invit la Centrul Cultural Braniștea la un spectacol folcloric cu artiști de excepție și alături de copiii comunei noastre din Ansamblul de Dansuri Populare.
Intrarea este liberă!
Vă așteptăm! – a precizat Mihai Vișinescu, primarul comunei Braniștea.
Printre cei care vor urca pe scenă se află și membrii Ansamblului „Promoroaca” înființat din anul 2010 și care vine tocmai din Germania.

Ansamblul Promoroaca al școlii private de muzică Meloakustika din Germania, conduse ambele de profesorul Ionel Chiriță are în repertoriu piese instrumentale din aproape toate zonele folclorice românești. Membrii ansamblului sunt elevi și admiratori ai muzicii populare românești, români, germani și alte naționalități. Înființat în anul 2010, ansamblul Promoroaca a participat la numeroase spectacole și festivaluri în Germania. Ansamblul folosește instrumente semi-acustice cu coarde, drept pentru care timbrul muzical amintește de sonoritățile unei orchestre semi-simfonice.

Deasemenea, alături de artiștii: Simona Dinescu, Ionel Chiriță, Raluca Dobre și Ansamblul Folcloric „Doinița Braniștea” va concerta solista MARINA Roșu, o fiică a comunei Branistea, cunoscută deja pentru aparițiile la festivaluri și televiziuni naționale.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Braniștea.