SPUNE NU VIOLENȚEI DOMESTICE! ACUM NU MAI EȘTI SINGURĂ! „ÎMPREUNĂ PENTRU O VIAȚĂ ÎN SIGURANȚĂ!”

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Drepturilor Copilului Dâmbovița vine în sprijinul victimelor violenței domestice cu un proiect capabil să le asigure acestora tot ce au nevoie pentru a spune NU violenței domestice! 

„NU mai poți suporta VIOLENȚA DOMESTICĂ!

Ai ajuns la capătul puterilor și vrei doar LINIȘTE ȘI O VIAȚĂ NORMALĂ!

ACUM NU MAI EȘTI SINGURĂ! DACĂ AI NEVOIE DE AJUTOR ȘI VREI O NOUĂ VIAȚĂ,

Schimbarea stă în PUTEREA TA! AI ÎNCREDERE!

Sună, transmite un e-mail sau mergi direct ACUM la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița pentru a afla cum poți să beneficiezi, prin proiectul POCU „VENUS – Împreună pentru o viață în siguranță!”, GRATUIT, din luna martie 2020, de unul sau mai multe dintre următoarele servicii:

  • GĂZDUIRE pe o perioadă de până la 1 an în cadrul unei LOCUINȚE PROTEJATE

  • CONSILIERE PSIHOLOGICĂ, respectiv, programe specifice de asistență psihologică și de dezvoltare personală în scopul de a depăși situația de criză.

  • CONSILIERE PENTRU ORIENTARE VOCAȚIONALĂ, FORMARE PROFESIONALĂ ȘI INSERȚIE SOCIALĂ ȘI PROFESIONALĂ, prin dezvoltarea de competențe în vederea creșterii oportunităților de ocupare a forței de muncă.

Date de contact DGASPC Dâmbovița:

adresă: Târgoviște, Str. I.C. Vissarion nr.1, cod poștal 130035, tel: 0245217686, fax. 0245614623, e-mail: dgaspcdb@yahoo.com, dgaspcdb@gmail.com, site: www.dgaspcdb.ro.”