SUTE DE AMENZI AU FOST APLICATE DE POLIȚIȘTII DE LA RUTIERĂ ÎNTR-O SINGURĂ RAZIE

În urma unei razii, polițiștii din Dâmbovița au constatat 11 infracțiuni la regimul rutier și au aplicat 358 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 84.420 de lei. De asemenea, polițiștii au reținut 5 permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare.

În cursul nopții de 9 spre 10 iulie a.c., 134 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au organizat o razie pentru prevenirea faptelor antisociale, combaterea detinerii și consumului de substanțe interzise, depistarea și sancționarea abaterilor comise de participanții la traficul rutier și creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice.

În cadrul activităţilor desfăşurate, polițiștii au aplicat 358 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 84.420 de lei.
Din totalul acestora, 251 au fost pentru nerespectarea prevederilor O.U.G nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar 107 sancțiuni pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică.

Au fost constatate 11 infracțiuni fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

De asemenea, polițiștii au reținut 5 permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare.