TĂIAȚI PENSIILE SPECIALE! USR DÂMBOVIȚA, DIN NOU ÎN STRADĂ!

„După cum vedeți, USR este singurul partid care militează activ pentru tăierea pensiilor speciale, pentru tăierea privilegiilor.
Luni, senatorii USR au depus amendamente la proiectul Legii pensiilor speciale pentru a face ce așteaptă societatea românească și ce ne-am asumat prin PNRR – trecerea pensiilor speciale la sistemul contributiv. Prin aceste amendamente dispar toate celelalte pensii speciale, inclusiv cele ale aleșilor locali și ale parlamentarilor.
USR a depus 5 proiecte legislative pentru eliminarea pensiilor speciale. Coaliția pro-pensii speciale PSD PNL UDMR a respins toate aceste proiecte legislative.
Aș mentiona ipocrizia PNL care de la „desființăm pensiile speciale în 30 de zile” a trecut la vot cot la cot cu PSD și UDMR pentru păstrarea acestor privilegii.
Nu cerem tăierea pensiilor speciale pentru că așa vrea USR sau așa vrea UE. Cerem tăierea pensiilor speciale pentru că așa vor românii. Esența desființării pensiilor speciale este aceea de a nu mai avea 2 Românii, una a specialilor și una a oamenilor obișnuiți.
Toți trebuie să fim egali în fața legii.
USR este în stradă, printre oameni. Vă îndemnăm să susțineți tăierea pensiilor speciale, semnând pentru asta pe https://stoppensiispeciale.ro/ . Peste 26.000 de români au făcut-o deja.
PS: Aștept ca PSD Dâmbovița să interzică și acest slogan …” – a precizat deputatul USR Daniel Blaga.