TÂRG DE CRĂCIUN LA LICEUL TEHNOLOGIC NUCET! CU BANII STRÂNȘI SE VA REPARA ACOPERIȘUL ȘCOLII! CE SURPRIZE AU PREGĂTIT ELEVII?

Liceul Tehnologic Nucet organizează în ziua de 16 decembrie 2022 Târgul de Crăciun. Acțiunea se va desfășura în Sala de Festivități a Liceului, unde elevii au pregătit și un program artistic și un Flash Mob.

În cadrul evenimentului se va organiza și o licitație unde doritorii cor putea achiziționa obiecte donate de bloggerul Daddy Cool și tricourile unor foști elevi ai liceului, astăzi fotbaliști de top: Octavian Popescu, Cristian Neguț, Alexandru Jipa, Alexandru Țigănușu, Mădălin Martac, Denis Ispas, Dragoș Balauru și Dumitru Antonio.

 

 

Pe lângă aceasta, participanții vor putea cumpăra decorațiuni de Crăciun și se vor bucura de cele mai delicioase preparate specifice Sărbătorilor de iarnă! Cel mai important este faptul că întreaga acțiune este pusă în folosul școlii, banii care vor fi câștigați în cadrul Târgului de Crăciun vor fi folosiți pentru lucrările de reparare a acoperișului clădirii. De asemenea școala va fi susținută de Asociația NARADA care va dubla suma strânsă de liceu în cadrul Târgului de Crăciun, tot pentru asigurarea fondurilor necesare la acoperiș. Întreaga comunitate este invitată să participe la această nobilă activitate.