TÂRGOVIȘTE: ACCIDENT ÎN INTERSECȚIA DE LA MUNTENIA! O TÂNĂRĂ NU A ACORDAT PRIORITATE!

Polițiști, pompieri și medici ai Serviciului de Ambulanță Dâmbovița au intervenit după producerea unui accident în centrul municipiului Târgoviște, chiar în intersecția din fața fostului magazin Muntenia. Polițiștii au stabilit că vina aparține unei șoferițe în vârstă de 24 de ani.

La data de 26 iulie a.c., in jurul orei 11:15, pe raza municipiului Târgoviște, s-a produs un accident rutier, soldat cu ranirea unei persoane.

Din cercetarile efectuate de politisti a rezultat ca o femeie, de 24 de ani, in timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Independentei, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus de un barbat de 33 de ani.

În urma impactului, conducatorul auto, de 33 de ani, a fost ranit, fiind transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

In cauza, politistii au intocmit un dosar penal si efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, fapta prevazuta de art. 196 din Codul Penal. –informează Biroul de Presă al ISU Dâmbovița.

SURSA foto: ISU BASARAB I DÂMBOVIȚA