TÂRGOVIȘTE: Lucrările la Stadionul ”Eugen Popescu” vor fi reluate

Deși lucrările la Stadionul Eugen Popescu Târgoviște au întâmpinat câteva probleme în primele luni ale anului, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a declarat în cadrul conferinței de presă de marți dimineață, că se vor relua toate operațiunile, începând de săptămâna viitoare.

Valoarea totală a investiției este de aproximativ 54 de milioane de lei fără TVA. “Am făcut o nouă licitație publică pentru ceea ce înseamnă proiectul tehnic și am achiziționat serviciile unui nou proiectant”, a declarat edilul.

De asemenea, s-a decis realizarea unor noi studii geotehnice și hidrologice astfel încât tribuna veche să poată răspunde tuturor cerințelor de securitate pentru un stadion modern, din toate punctele de vedere. Ca stadiu de execuție, la momentul actual, fundația tribunei vechi este ridicată și lucrările la gazon sunt finalizate în proporție de 80%. În perioada următoare, se vor începe lucrările la tribuna nouă, care va fi construită complet, “de la zero”, și se va finaliza rețeaua de utilități.

Cristian Stan a făcut apel către toate forțele politice reprezentate în Consiliul Local să voteze proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor.