TÂRGOVIȘTEA, PE TROTINETĂ! A DEVENIT DISPONIBIL SERVICIUL DE ÎNCHIRIERE TROTINETE!

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan a susținut astăzi o conferință de presă pentru a inaugura noile trotinete care vor circula prin oraș de acum încolo.
„Lime, furnizorul inovator de mobilitate urbană, continuă extinderea națională. Locuitorii și turiștii din Târgoviște se vor putea bucura de 220 de trotinetele electrice Lime ce vor sta la dispoziția lor pentru a-i ajuta să se deplaseze prin oraș, într-un mod rapid, ușor și sustenabil. Trotinetele vor fi disponibile în 30 de puncte.
✅ Pentru informații despre serviciul oferit, tarife, identificarea prin GPS a trotinetelor în zona în care te afli, precum și pentru utilizarea efectivă a acestor vehicule, trebuie să descarcați aplicația ”Lime – Deplasați-vă oricând”, disponibilă în magazinele de aplicații.
✅ Trotinetele ating o viteză maximă de 25 km/h și sunt foarte ușor de utilizat!” – a precizat primarul Cristian Stan.
Potrivit legislației în vigoare, trotinetele electrice nu sunt permise pe trotuar. În cazul în care un drum este prevăzut cu o pistă pentru biciclete, atunci se poate circula cu trotineta electrică doar pe suprafața acesteia. În lipsa unei piste, ai voie să circuli doar pe sectoarele de drum unde viteza maximă admisă pentru vehicule este de 50 km/h.