TÂRGOVIȘTEA ȘI LOCALITĂȚILE DIN JUR, FĂRĂ APĂ DIN CAUZA UNEI AVARII!

O avarie produsă la o conductă de apă din Târgoviște, pe strada 9 Mai, a lăsat fără apă potabilă, în plină pandemie, localități întregi. Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița promite că serviciul va fi reluat în aproximativ o oră de la transmiterea acestui e-mail, ceea ce înseamnă că la ora 11.00 cel târziu furnizarea ar trebui să fie reluată.

Ieri, 16.05.2020, începând cu orele 23.00, din cauza unei avarii majore la conducta de distributie apă potabilă în Târgovişte pe str. 9 Mai, a fost intreruptă furnizarea apei potabile în municipiul Târgovişte şi comunele Aninoasa, Doiceşti, Şotanga, Gura Ocniţei.

Avaria a fost remediată în aceasta dimineaţă, 17.05.2020, în jurul orei 05.00 şi estimăm că în decurs de o oră, se va relua alimentarea cu apă potabilă la parametrii normali în toate zonele afectate de această problemă.

Înainte de reluarea alimentării vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.