TOȚI PENTRU PUCIOASA! DĂNUȚ BĂDĂU (PMP) ARE O ECHIPĂ PUTERNICĂ!

Echipa de consilieri locali a PMP pentru orașul Pucioasa acoperă cu succes toate categoriile socio-profesionale pentru ca toți cetățenii să fie reprezentați în forul de decizie al orașului. Sunt cetățeni onești, implicați, responsabili, oameni care au demonstrat ceva în comunitatea din Pucioasa, oameni care vor să lucreze împreună, ca o echipă, pentru realizarea obiectivelor propuse pentru orașul lor. Este vorba despre: Emil Pleșa – Subinginer, Bădău Dănuț – Jurist, Cobianu Nina – Manager comercial, Gâmbuță Alfredo – Psiholog, Păun Elena – Economist, Radu Ciprian Mihai-Antreprenor construcții, Teodoroiu Mihail – Muncitor, Țigănuș Costel – Profesor parașutism,
Ionescu Horațiu – Jurist, Martinescu Ioana – Recepționer.

Programul consilierilor PMP și al candidatului Dănuț Bădău la Pucioasa vizează, în principal:

-Valorificarea oportunităților de finanțare din fonduri proprii, guvernamentale, din fonduri europene sau de altă natură prin care să modernizeze întreaga infrastructură edilitară și economică locală care contribuie la creșterea veniturilor pe gospodărie și accesul tuturor cetățenilor la apă, canal, gaze, comunicații sau străzi, parcări asfaltate, etc.

-Realizarea Planului Urbanistic General al Orașului Pucioasa și a Regulamentului Local de Urbanism al Orașului Pucioasa, documente care stau la baza evoluției socio-economice a orașului;

-Construirea unei parcări (subterane/supraterane) în apropierea zonei centrale care să preia mare parte a fluxului de automobile parcate pe timpul zilei pe acest perimetru stradal.

– Relansarea industriei locale și sprijinirea afacerilor locale prin reluarea negocierilor cu partenerii privați, interesați, în vederea construirii parcului industrial pe cel puțin una din zonele Filatura Bucegi, Filatura Trainica, I.P.L.- Teracota, Țesătoria Bucegi.

-Realizarea centurii ocotlitoare a orașului Pucioasa pe relația Brănești (Priboiu-Scârlențea) -Pucioasa sat – str. Carierii pe malul Ialomiței, propunere făcută de u.a.t. Oraș Pucioasa prin primar Dănuț Bădău și aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 1153 din 17.11.2010.

-Sprijinirea unităților de cult de pe teritoriul orașului Pucioasa pentru buna lor funcționare și desfășurarea în condiții optime a activităților cu caracter religios și sociale.

-Refacerea cadrului urbanistic-arhitectural și cultural al zonei centrale, și nu numai, care să asigure un ambient plăcut, liniștitor, caracteristic unei stațiuni turistice europene.

-Valorificarea potențialului turistic balnear și climatic recunoscut al orașului Pucioasa; valorificarea potențialului turistic și de agrement a împrejurimilor de pe malurile râului Ialomița și a pârâului Bizdidel, prin amenajarea unei infrastructuri care să asigure accesul la proprietățile private și accesul proprietarilor la utilitățile publice, în așa fel încât să devină atractive din punct d evedere investițional pentru potențiali oameni de afaceri în domeniul turismului;

-Valorificarea potențialului de amplasare al orașului Pucioasa față de municipiul București, capitala României, și nevoia bucureștenilor de turism de week-end, de tratament medical balnear și de recuperare, de petrecere a concediului sau de achiziții imobiliare.

VOTEAZĂ PMP PENTRU ORAȘUL PUCIOASA!

TOȚI PENTRU PUCIOASA!

https://www.facebook.com/PMP.Pucioasa.Dambovita

Material realizat la comanda PMP Dâmbovița, Mandatar financiar coordonator 21200020.