TOȚI PENTRU PUCIOASA! PMP PENTRU PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL PUCIOASA!

DĂNUȚ BĂDĂU candidează la funcția de primar al orașului Pucioasa având ca atuuri experiența pe această funcție, proiectele demarate în urmă cu mai mulți ani și viziunea pe termen lung pentru un oraș a cărei principală resursă este comunitatea, o comunitate formată din oameni care-și doresc realmente dezvoltarea localității lor.

ECHIPA DE CONSILIERI propusă de PMP pentru orașul Pucioasa este formată din oameni onești, muncitori, oameni care au reprezentativitate asupra tuturor categoriilor socio-profesionale. Toți cetățenii trebuie să fie reprezentați, și cei cu studii superioare, și cei cu studii medii. Un muncitor va avea cui să transmită problemele sale. Candidații PMP sunt parte din această comunitate: Emil Pleșa – Subinginer, Bădău Dănuț – Jurist, Cobianu Nina – Manager comercial, Gâmbuță Alfredo – Psiholog, Păun Elena – Economist, Radu Ciprian – Mihai-Antreprenor construcții, Teodoroiu Mihail – Muncitor, Țigănuș Costel – Profesor parașutism, Ionescu Horațiu – Jurist, Martinescu Ioana – Recepționer.

TOȚI PENTRU PUCIOASA este un concept la care se alătură, pe lângă echipa de consilieri PMP Pucioasa condusă de primarul PMP Dănuț Bădău și candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Robert Turcescu. Toți vor forma o echipă completă care să lucreze la dezvoltarea orașului la nivel local, județean și național.

PROGRAMUL PROPUS DE PMP PENTRU ORAȘUL PUCIOASA PREVEDE:

-Valorificarea oportunităților de finanțare din fonduri proprii, guvernamentale, din fonduri europene sau de altă natură prin care să modernizeze întreaga infrastructură edilitară și economică locală care contribuie la creșterea veniturilor pe gospodărie și accesul tuturor cetățenilor la apă, canal, gaze, comunicații sau străzi, parcări asfaltate, etc.

-Realizarea Planului Urbanistic General al Orașului Pucioasa și a Regulamentului Local de Urbanism al Orașului Pucioasa, documente care stau la baza evoluției socio-economice a orașului;

-Construirea unei parcări (subterane/supraterane) în apropierea zonei centrale care să preia mare parte a fluxului de automobile parcate pe timpul zilei pe acest perimetru stradal.

– Relansarea industriei locale și sprijinirea afacerilor locale prin reluarea negocierilor cu partenerii privați, interesați, în vederea construirii parcului industrial pe cel puțin una din zonele Filatura Bucegi, Filatura Trainica, I.P.L.- Teracota, Țesătoria Bucegi.

-Realizarea centurii ocotlitoare a orașului Pucioasa pe relația Brănești (Priboiu-Scârlențea) -Pucioasa sat – str. Carierii pe malul Ialomiței, propunere făcută de u.a.t. Oraș Pucioasa prin primar Dănuț Bădău și aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 1153 din 17.11.2010.

-Sprijinirea unităților de cult de pe teritoriul orașului Pucioasa pentru buna lor funcționare și desfășurarea în condiții optime a activităților cu caracter religios și sociale.

-Refacerea cadrului urbanistic-arhitectural și cultural al zonei centrale, și nu numai, care să asigure un ambient plăcut, liniștitor, caracteristic unei stațiuni turistice europene.

-Valorificarea potențialului turistic balnear și climatic recunoscut al orașului Pucioasa; valorificarea potențialului turistic și de agrement a împrejurimilor de pe malurile râului Ialomița și a pârâului Bizdidel, prin amenajarea unei infrastructuri care să asigure accesul la proprietățile private și accesul proprietarilor la utilitățile publice, în așa fel încât să devină atractive din punct d evedere investițional pentru potențiali oameni de afaceri în domeniul turismului;

-Valorificarea potențialului de amplasare al orașului Pucioasa față de municipiul București, capitala României, și nevoia bucureștenilor de turism de week-end, de tratament medical balnear și de recuperare, de petrecere a concediului sau de achiziții imobiliare.

Mai multe despre proiectele PMP pentru orașul Pucioasa găsiți aici: https://www.facebook.com/PMP.Pucioasa.Dambovita

Material realizat la comanda PMP Dâmbovița, Mandatar financiar coordonator 21200020.